Evenementenbeveiliging

 

In de aanloop naar uw evenement zijn we al betrokken, denken we mee en adviseren u graag. Niet alleen over een passende beveiliging, maar ook begeleiden wij u in het vergunningverleningtraject.
 
Met een compleet beveiligingsplan van SCS kunt u met een gerust hart bij de vergunningverlenende instantie aankloppen. Het is tevens mogelijk om tijdens de voorbereidingsfase één van onze projectleiders in te schakelen die de afstemming met diverse hulpdiensten regelt. Op het evenement zelf heeft u één aanspreekpunt.
 
Verder zorgen we ervoor dat ons personeel een visitekaartje voor uw organisatie is. Zij zijn immers vaak het eerste contact voor uw gasten. Daarom investeert SCS veel in training en instructie van beveiligers. SCS heeft een ruime ervaring in deze tak van beveiliging en of u nu 500 of 40.000 bezoekers verwacht, wij leveren graag een bijdrage aan een succesvol en veilig verloop van uw evenement. Een aantal van onze medewerkers zijn gespecialiseerd in crowd management. Wij zorgen voor een optimale samenwerking met uw vrijwilligers, die vaak onmisbaar zijn voor het welslagen van uw evenement. ‘s Nachts is uw terrein in veilige handen van ons team hondengeleiders.
 
SCS is lid van de VBe NL, de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland, die zich inzet voor de professionalisering van de evenementenbeveiliging. Meer informatie over de VBe NL vindt u op www.vbe.biz
 
 
 
SCS Evenementenbeveiliging: voor een veilig verloop!
Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview