SCS & MVO

SCS is partner van MVO Nederland.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat tegenwoordig hoog op de agenda van het Nederlandse bedrijfsleven. We willen allemaal groen, duurzaam, sociaal en klimaatneutraal opereren. Een goede balans vinden tussen people, planet en profit.

 

SCS draagt hier ook een steentje aan bij en streeft er naar het groenste beveiligingsbedrijf van Utrecht en verre omstreken te worden. Bovendien streven wij behalve naar continuïteit en winstgevendheid ook naar een prettig sociaal klimaat waarin onze medewerkers goed gedijen en tot optimale prestaties kunnen komen. 

 

Voorbeelden?
Op kantoor denken we na voor we printen en als het moet, gebruiken wij uitsluitend FSC-papier. De HR-verwarming in ons volledig volgens de laatste normen geïsoleerde pand staat niet onnodig aan of hoog, en bij de planning voor bijvoorbeeld evenementen kijken we of er mensen met elkaar mee kunnen rijden. Wel zo gezellig ook. Bovendien bestaat ons wagenpark uitsluitend uit auto’s met het energielabel A en worden de uniformen gereinigd bij milieuvriendelijke stomerijen.
 
Daarnaast is SCS de trotse sponsor van UVV F2
 
 
 
 
Wat merkt u als klant daarvan?
Onze mensen op de werkvloer krijgen instructies mee; uiteraard in overleg met u letten wij op of er geen onnodige verlichting brandt in uw bedrijfspand en dat de verwarming of randapparatuur niet per ongeluk nog aan staat. Milieuvriendelijk ondernemen moet de gewoonste zaak van de wereld worden; SCS werkt er hard aan.
   
Natuurlijk gaat MVO niet alleen over het milieu, maar ook over mensen. SCS beperkt zich in dit opzicht niet tot het welzijn van ons eigen personeel; wij richten de blik eveneens op de jeugd. Die heeft immers de toekomst en daar investeren we graag in. 
 

 
 
 
 
 
SCS bewijst ook het milieu een dienst!
Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview