SCS Services

Diensten

Crisisbeheersing & Calamiteiten

Crisisbeheersing

In geval van een crisis bieden we ondersteuning aan jouw organisatie door middel van coördinatie, advies en besluitvorming om de crisis aan te pakken. Samen werken we aan een reactieplan, communicatie-berichten voor de pers en stakeholders en bereiden we woordvoerders voor op media-optredens. We zijn beschikbaar op elk moment van de dag op het telefoonnummer 030-7850968.

Calamiteitenservice

Onze calamiteitenservice is beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week, door heel Nederland. Ongeacht de omvang van jouw eigendom, of het nu gaat om een huis, kantoorgebouw, winkelcentrum of hotel, we zijn er om te helpen.

We beginnen met het verlenen van noodhulp om risico’s te verminderen, zoals instortingsgevaar en verlies van persoonlijke bezittingen. Vervolgens reinigen en herstellen we de eigendommen terug naar de originele staat. Dit vereist specialistisch werk met veel kennis en ervaring. We zullen ons uiterste best doen om jouw wensen te vervullen en samen werken we naar een succesvolle afronding.

Vragen?

Voel je vrij om ons te benaderen met vragen of verzoeken die je hebt. We zijn er om jou te helpen en staan altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze Klanten

SCS Services verricht(te) werkzaamheden voor oa. de volgende bedrijven en instanties:

Scroll naar boven