SCS Services

Diensten

Evenementenbeveiliging

In de jaren 90 is er binnen de particuliere beveiliging een specialisatie ontstaan genaamd evenementenbeveiliging.

Onze dienstverlening begint al vóór het evenement, waarbij we kunnen adviseren over de inzet van beveiliging en begeleiding bij het verkrijgen van de vergunning. We kunnen een compleet beveiligingsplan opstellen voordat de vergunning wordt aangevraagd, zodat je met vertrouwen naar de vergunningverlenende instantie kunt gaan. We hebben ook projectleiders beschikbaar die kunnen samenwerken met hulpdiensten en op het evenement fungeren als jouw enige contactpersoon.

Ons personeel is het visitekaartje van jouw organisatie en we investeren daarom in hun training en instructie. Ze zijn vaak het eerste contactpunt voor jouw gasten en dragen bij aan de positieve ervaring van het evenement. We hebben uitgebreide ervaring in evenementenbeveiliging, of het nu gaat om 20 of 40.000 bezoekers, en we streven ernaar om bij te dragen aan een succesvol en veilig verloop van het evenement.

We zorgen voor een goede samenwerking met medewerkers en vrijwilligers op het evenement, die ook onmisbaar zijn voor het slagen van het evenement. ’s Nachts zorgen we voor een veilig terrein met behulp van hondengeleiders.

Vragen?

Voel je vrij om ons te benaderen met vragen of verzoeken die je hebt. We zijn er om jou te helpen en staan altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze Klanten

SCS Services verricht(te) werkzaamheden voor oa. de volgende bedrijven en instanties:

Scroll naar boven