Diensten

Evenementenbeveiliging

Onze dienstverlening begint al in de voorbereiding. Wij denken graag mee en ondersteunen graag door het uitbrengen van advies. Hoe eerder wij betrokken zijn, hoe meer wij weten van oa. organisatiestructuren, draaiboeken en terreinindeling, hoe beter wij onze dienstverlening kunnen optimaliseren. Je kunt van ons een uitgewerkt plan van aanpak verwachten bij aanvang van iedere opdracht.

Verder stellen wij dat ons visitekaartje jullie visitekaartje is. Daarom investeren wij in training en instructie van onze beveiligingsmedewerkers. Zij zijn tenslotte degenen die jouw eigendommen beveiligen en de gasten als eerste te woord staan. Als toegevoegde waarde overleggen we samen of onze medewerkers gekleed gaan in kostuum of, als de sfeer bij bijvoorbeeld evenementen informeler dient te zijn, in een polo/fleece.

Tijdens de voorbereiding van evenementen krijgen organisatoren te maken met de procedure rondom het verkrijgen van vergunningen. SCS heeft ruime ervaring in huis om hierin te ondersteunen. Wij schrijven, indien gewenst, het beveiligingsplan en verkeersplan dat je vervolgens gerust aan de vergunningverlenende instantie kunt overleggen. Tevens bestaat de mogelijkheid dat een projectleider van SCS in de voorbereidingsfase gesprekken cq onderhandelingen voert met de hulpdiensten om jouw evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Zoals je in de referentielijst kunt lezen verzorgt SCS de beveiliging van een groot aantal evenementen. In deze lijst bevinden zich evenementen met bezoekersaantallen tot 140.000 die door ons inmiddels met succes zijn beveiligd. Gesteld mag worden dat wij ook in dit segment van de beveiliging ruime ervaring hebben opgebouwd.

Een zeer belangrijk aspect is tevens de samenwerking met vrijwilligers van jouw evenement, die nu eenmaal onmisbaar zijn! SCS is altijd bereid om met deze vrijwilligers samen te werken en zo te komen tot een soepel verloop van alle taken tijdens het evenement.

Voor de nachtbeveiliging hebben wij evt. ook een team aan hondengeleiders ter beschikking om het terrein veilig te houden.

Vragen?

Voel je vrij om ons te benaderen met vragen of verzoeken die je hebt. We zijn er om jou te helpen en staan altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze Klanten

SCS Services verricht(te) werkzaamheden voor oa. de volgende bedrijven en instanties:

Scroll naar boven