SCS Services

Diensten

Mobiele surveillance

Onze surveillanten bieden verschillende diensten aan om je te ontzorgen. Zo kun je bij hen terecht voor alarmopvolging en -verificatie, wat betekent dat zij direct reageren op alarmmeldingen en de situatie ter plaatse controleren. Ook voeren zij opening- en sluitrondes uit op alle mogelijke locaties en tijdstippen om ervoor te zorgen dat alles veilig en goed afgesloten is.

Daarnaast doen onze surveillanten interne en externe rondes om de veiligheid op jouw locatie te waarborgen en te controleren op mogelijke risico’s. Tot slot staan zij ook paraat voor assistentieverzoeken, bijvoorbeeld bij problemen met de toegang of bij het assisteren van bezoekers. Kortom, onze surveillanten zorgen voor een veilige en zorgeloze omgeving.

Wij bieden deze diensten voornamelijk aan in de regio Utrecht. Deze gebiedsbinding is noodzakelijk om te kunnen komen tot een snelle opvolging bij calamiteiten zoals inbraak, brand en dergelijke. Een veel gehoorde klacht is tenslotte dat er soms een lange tijd zit tussen het moment van alarm en daadwerkelijke actie vanuit de mobiele surveillance.

Daarom mobiele surveillance van SCS Services

Als je ooit het scherpe licht van een patrouillewagen in het holst van de nacht hebt gezien, weet je dat het een baken van zekerheid is. Een flits van geruststelling in een onzekere wereld. Mobiele surveillance: het is niet zomaar een term, het is een belofte. Een belofte van waakzaamheid.

Nu vraag je je misschien af: “Waarom is het zo speciaal?”

Mobiele surveillanten – ze zijn altijd in beweging, altijd alert. Vaste beveiligingsposten? Natuurlijk hebben die hun plek. Maar stel je een vogel voor, zittend op een tak. Hoe ver kan hij werkelijk zien? Daarom hebben we mobiele eenheden – om vleugels te geven aan veiligheid, om de horizon te verkennen.

Die inbreker, die denkt dat hij ongezien kan blijven? Die krijgt wel twee keer bedenktijd bij het zien van een patrouillewagen. En geloof het of niet, deze rijdende beveiligers zijn technologisch onderlegd. In een oogwenk kunnen ze contact kunnen leggen met hun basis en hun locatie weergeven. En de voertuigen? Die zijn uitgerust om gelijk in te kunnen springen bij de geringste ongeregeldheden.

En als we het hebben over tijd, die kostbare seconden als het alarm afgaat – onthoud dan dat onze constante focus ervoor zorgt dat we 24/7 razendsnel ter plekke zijn.

Kortom, als je je in een wereld wilt begeven waarin beveiliging zowel kunst als wetenschap is, een wereld waarin je ’s nachts rustig kunt ademhalen in de wetenschap dat iemand waakt, kies dan voor 24/7 mobiele surveillance van SCS Services.

Vragen?

Voel je vrij om ons te benaderen met vragen of verzoeken die je hebt. We zijn er om jou te helpen en staan altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze Klanten

SCS Services verricht(te) werkzaamheden voor oa. de volgende bedrijven en instanties:

Scroll naar boven