SCS Services

Diensten

Objectbeveiliging

Het doel van objectbeveiliging is om jouw bedrijf te beschermen tegen diefstal, fraude en schade, zowel tijdens als buiten kantooruren.

Het kan helaas gebeuren dat er behoefte is aan goede bedrijfsbeveiliging. Soms door interne diefstallen of diefstallen door derden. SCS waakt over jouw eigendommen als autoriteit maar vormt hierbij tevens toch een representatieve vertegenwoordiging van het bedrijf zowel overdag als ‘s nachts. Iedere uit te voeren taak wordt overlegd zodat er altijd sprake is van maatwerk.

Dit wordt bereikt door middel van verschillende activiteiten, zoals het uitvoeren van openingsrondes, receptiediensten, inspectierondes, het controleren van inkomende en uitgaande goederen, het beheren van toegangscontrole, sluitrondes en evt. het opvolgen van alarmmeldingen.

Onze beveiligers zijn beschikbaar in heel Nederland en hebben uitgebreide ervaring en training om jouw bedrijf 24 uur per dag te beschermen. Ze zijn goed in staat om snel te reageren en te handelen in geval van onveilige situaties.

Vragen?

Voel je vrij om ons te benaderen met vragen of verzoeken die je hebt. We zijn er om jou te helpen en staan altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze Klanten

SCS Services verricht(te) werkzaamheden voor oa. de volgende bedrijven en instanties:

Scroll naar boven