SCS Services

Over ons

Ons verhaal

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, maatwerk en een goede sfeer kenmerken SCS. Een groot aantal opdrachtgevers hebben dit al mogen ervaren. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

SCS is sinds de oprichting hiervan, lid van de VVNL Vereniging Veiligheidsdomein Nederland (voormalig VBe NL, de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland).  Deze vereniging zet zich in voor Gelijkheid, Kwaliteit & Transparantie in het veiligheidsdomein. Wat de VVNL doet en betekent als dé branchevereniging voor het veiligheidsdomein kun je lezen op https://veiligheidsdomein.nl

SCS heeft een vergunning voor het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden van het Ministerie van Justitie onder nummer ND 1557. Al onze beveiligingsmedewerkers zijn voorzien van het wettelijk verplichte legitimatiebewijs en zijn gescreend door de politie.

Sinds 2022 is SCS eigendom en dochteronderneming van D.V. Services B.V. | https://dv-services.nl

Vragen?

Voel je vrij om ons te benaderen met vragen of verzoeken die je hebt. We zijn er om jou te helpen en staan altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze Klanten

SCS Services verricht(te) werkzaamheden voor oa. de volgende bedrijven en instanties:

Scroll naar boven